Ons team

Het team van Kindcentrum De Kruisboelijn bestaat uit pedagogisch medewerkers, leerkrachten, onderwijsondersteunend personeel, stagiaires, een manager kinderopvang en een directeur basisonderwijs. Daarnaast zijn er een intern begeleider, een expressietherapeut, een coördinator onderbouw en een coördinator bovenbouw.

Samen werken wij vol passie, liefde en plezier aan de ontwikkeling van uw kind. Waar wij allemaal blij van worden is de twinkeling in de ogen van kinderen wanneer zij groeien!

Gerdine van Wilgenburg

Marian Krijnen

Administratief medewerker

Onze vrijwilligers

Op De Kruisboelijn zijn ook regelmatig vrijwilligers te vinden die hun onmisbare steentje bijdragen aan de school. Naast het bemannen van de bibliotheek of zorgen dat de teamkeuken netjes blijft, worden er ook twee keer per week handvaardigheidslessen in kleine groepjes verzorgd die aansluiten bij het thematisch werken. Daarnaast is er ook nog iemand die twee keer per week met leerlingen extra leest, rekent en leerkrachten ondersteunt waar nodig.

Onze stagiaires

Op De Kruisboelijn vinden wij het belangrijk studenten de kans te bieden om veel praktijkervaring op te doen in het werken met kinderen. Zo is er een prettige samenwerking ontstaan met de onderwijsopleidingen van het Koning Willem 1 College. Studenten van de opleiding onderwijsassistent en sportacademie zul je binnen onze school en in de sportzaal vaak genoeg bezig zien met de kinderen en worden daarbij intensief begeleid.