Stel cookie voorkeur in

Ester

Beste ouders,

Vanaf dinsdag 19 maart kom ik als zij-instromer stage lopen in groep 3. Graag stel ik me aan u voor.

Mijn naam is Ester van Heugten. Zij-instromer zijn betekent dat ik al een hogeschool opleiding afgerond heb en nu ergens anders een baan heb. Mijn passie is om met kinderen te werken en het lijkt me fantastisch om juffrouw te zijn. Ik kan natuurlijk niet 'zomaar' even overstappen en van mijn baan als projectleider inburgering naar een baan voor de klas. Eerst deze stage tot de meivakantie en waarschijnlijk ook nog daarna. In juni doe ik een praktisch examen.

Ik ben gelukkig niet alleen maar met werk bezig. Ik ben getrouwd met Ralf en trotse mama van 4 kinderen. (Rik is 18 jaar, Sophie is bijna 15, Tijmen is 5,5 jaar en Teun is pas 4 geworden). Een lekker druk gezin waarin ik ook nog wel tijd voor mezelf heb. Elke dinsdagavond naar de yoga, ik wandel graag, lees graag en kruip af en toe heerlijk weg met een Netflix serie.

Ik kom elke dinsdag stage lopen, vanaf april elke maandag en dinsdag. Ik verheug me op de kennismaking en samenwerking met uw zoon of dochter en als het even kan, ontmoet ik u ook graag.

Vriendelijke groeten,

Ester