Stel cookie voorkeur in

Stagiaires

Op de Kruisboelijn vinden we het belangrijk studenten de kans te bieden om veel praktijkervaring op te doen in het werken met kinderen. Zo is er een prettige samenwerking ontstaan met bijvoorbeeld  de onderwijsopleidingen van het Koning Willem 1 college en de PABO.  En zoals ieder schooljaar volgen ook dit jaar studenten hun stage op de Kruisboelijn. Zij stellen zich graag aan u voor:

Mijn naam is Gülsüm en ik ben 17 jaar. Op dit moment volg ik de opleiding Onderwijsassistente leerjaar 2 aan het Koning Willem I College. Het is een creatieve, leuke en ook een interessante opleiding. Ik woon in Leerdam, maar heb zelf een aantal jaren in Schijndel gewoond. De Kruisboelijn is een hele fijne school, als stagiaire leer je jezelf verder ontwikkelen in les geven aan de kinderen, hoe je de kinderen op een positieve manier kan ondersteunen en hoe je moet omgaan met kinderen in verschillende situaties. In mijn vrije tijd wandel ik graag, speel ik met m'n broertje (5) en houd ik ervan om nieuwe plekken te bezoeken met mijn vriendinnen! Verder werk ik bij mijn vader in de horeca in Eindhoven. 
Dankjewel!
Met vriendelijke groet,
Gülsüm Ahmet Emin

 

Mijn naam is Suela Ippel, 18 jaar oud en ik kom uit het pittoreske stadje Woudrichem. Een paar weken geleden ben ik aan mijn derde leerjaar begonnen aan de opleiding onderwijsassistent niveau 4 op het Koning Willem I college. Daarnaast loop ik stage op donderdag en vrijdag in groep 5, waar het altijd super gezellig is met alle leerlingen. In mijn vrije tijd sta ik heel graag in de keuken en ben ik graag creatief bezig. Ik kook regelmatig lekker eten voor mijn hele familie of ik ben aan het schilderen. Aan het einde van het schooljaar hoop ik mijn opleiding tot onderwijsassistent met succes af te ronden en een vervolgopleiding te gaan volgen op HBO niveau.
Groetjes Suela


Mijn naam is Janne Wijnands en ik loop stage in groep 7 bij Mario Smulders.
Ik ben 18 jaar oud en kom uit Best. Ik volg de opleiding onderwijsassistente op het Koning Willem 1 college in Den Bosch. Ik zit in mijn 3e en dus laatste jaar van de opleiding. 
Buiten school en stage vind ik het heel leuk om leuke dingen te doen met mijn vrienden en familie.
In de weekenden vind ik het leuk om een terrasje te pakken, lekker te lunchen en een dagje winkelen met mijn vriendinnen vind ik ook heel gezellig!