Stel cookie voorkeur in

Over ons kindcentrum

Welkom op de website van Kindcentrum De Kruisboelijn!

Kindcentrum De Kruisboelijn staat middenin de wijk De Kruiskamp in ’s-Hertogenbosch. De Kruisboelijn wordt bezocht door kinderen met verschillende achtergronden en culturen. Wij bieden opvang en onderwijs aan alle kinderen van 2 tot 13 jaar. Ons kindcentrum is gehuisvest in een prachtig nieuw gebouw met eigentijdse, uitdagende ruimtes. Wij werken vanuit de kernwaarden Samen, Aandacht en Ontwikkelen.

Samen

Wij willen een fijn, veilig en sfeervol kindcentrum zijn waar iedereen met plezier naartoe gaat. De samenwerking met ouders en kinderen vinden wij belangrijk, want door samen te werken kan uw kind het beste uit zichzelf halen. Ons motto is: ‘Kindcentrum De Kruisboelijn, samen voor een goede koers!’

Aandacht

In Kindcentrum De Kruisboelijn kunnen kinderen en ouders zichzelf zijn, onze medewerkers hebben persoonlijke aandacht en interesse. Ook besteden we veel aandacht aan een gezonde leefstijl. Waar nodig bieden we extra ondersteuning.

Ontwikkelen

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op een eigen manier. Onze medewerkers sluiten aan bij de ontwikkel- en leerbehoefte van uw kind. Het peuterarrangement en de basisschool werken nauw samen, zodat de overstap van het Peuter Arrangement naar groep 1 voor uw kind natuurlijk verloopt.

Maak gerust een afspraak!

Heeft u belangstelling voor ons peuterarrangement of onze basisschool?  Wij geven u met plezier een rondleiding! U kunt daarvoor een afspraak maken met Sanne Merks (voor het peuterarrangement) of Marleen Kant (voor de basisschool):

 

Sanne Merks, locatiemanager Kanteel Kinderopvang, 06-36542987, smerks@kanteel.nl

Marleen Kant, directeur Basisschool De Kruisboelijn, 073-8225200, directie@dekruisboelijn.nl

 

Wilt u uw kind direct aanmelden? Klik dan hier 'aanmelden'.